Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Ammoon Koncertas 23 Colių Open-back Pirtis Uke 4 Styginių Banjolele Klevas Kūno Okoumé Kaklo su Derinimo Raktas Tiltas Padėties Valdovas

€101.10 €61.67
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

【Gera Garso】 koncerto pirtis sudaro 4 stygos ir 18 frets, su atvira nugara stiliaus atgal, turi gana įvairesnių ir pristatyti daugiau punchy & ryškesnis garsas, lengva dauguma žaidėjų suvokti.

【Aukštos Kokybės Medžiaga】 Klevas kūno ir fingerboard ir Okoumé kaklo bus sukurti saldus, rezonansinis ir švarus tonus ir kad jis kietas, tvirtas ir laisvas nuo korozijos ir susidėvėjimo ilgą laiką naudoti.

【Puiki Dovana Pasirinkimas】 Su labiau elegantiškas ir gražus išvaizdą, ir pagaminti iš kokybiškų klevo medienos kūno gražios medienos grūdų ir chromuotas plieno žiedas su ryškus blizgesys, idealus pasirinkimas kaip dovana jums.

【Reguliuojamas Pirtis】 Anksto nustatyta santvaros strypo viduje kaklo, žaidėjai gali koreguoti veiksmų, kiek reikia kompensuoti poveikį, stygos, oro pokyčių, nervintis drabužiai geriausiomis žaidimai ir komfortą.

【Nešiojamų Dydis】 23 colių pirtis yra patogu nešiotis ir naudoti ir saugoti, lengvas, ilgai praktika, tinka šeimos šalimis, profesionalų pasirodymai ir muzikos švietimas, ir pan.

Techniniai duomenys:

Dydis: 23 Colių

Eilutė: 4

Kūno Ir Fingerboard Medžiaga: Klevas

Kaklo Medžiaga: Okoumé

Prekės Dydis: 60.5 * 22.5 * 6cm / 23.8 * 8.8 * 2.3 į

Pakuotės Dydis: 63 * 29 * 8.3 cm / 24.8 * 11.4 * 3.2 į

Pakuotės Svoris: 1480g / 52.2 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Pirtis

1 * Derinimo Raktas

1 * Tiltų Padėties Valdovas

Žymos: 5 string pirtis, luthier, 8 stygų mandolina, pirtis marškinėliai, ammoon, ammoon gitara, pirtis, violetinė smuikas, gitara logotipas, fingerboard gitara

Panašūs produktai